Tim nasional bal-balan Austria

Ostenrik
Julukan -
Asosiasi Ostenrikn Football Association
Pelatih Ostenrik Josef Hickersberger
Penampilan
terbanyak
Andreas Herzog (103)
Pencetak gol
terbanyak
Toni Polster (44)

Cithakan:Football kit/test

Cithakan:Football kit/test

Pertandingan internasional pisanan
Ostenrik Ostenrik 5 - 0 Honggari 22px
(Wina, Ostenrik; 12 Oktober 1902)
Kamenangan paling gedhé
Ostenrik Ostenrik 9 - 0 Malta Malta
(Salzburg, Ostenrik; 30 April 1977)
Kekalahan paling gedhé
Ostenrik Ostenrik 1 - 11 Inggris Inggris
(Wina, Ostenrik; 8 Juni 1908)
Piala Donya
Panampilan 7
(Pisanan ing 1934)
Kasil paling apik Peringkat 3, 1954
Piala Éropah
Penampilan belum pernah
(Pisanan ing 2008)
Hasil terbaik -

Tim nasional bal-balan Austria naté tandhing ing Piala Donya FIFA kaping pitu, pungkasan ing 1998. Nagara iki durung naté mlebu menyang Piala Éropah, nanging dadi tuwan omah 2008.

Pratélan juru mainBesut

Penjaga gawangBesut

BègBesut

Pamain tengahBesut

PenyerangBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Tim Éropah