Tintin lan Milo

(Kaelih saka Tintin)

Tintin lan Milo (ing basa Prancis Tintin et Milou) iku tokoh fiktif ing serial komik Pangumbaran Tintin kang digambar lan ditulis déning kartunis saka Bèlgi, Georges Remi, utawa luwih ditepungi kanthi jeneng Hergé. Dhèwèké iku wartawan enom kang tansah dikancani kirik setyané, Milo lan lunga menyang ngendi waé ing donya iki. Iki serial komik kang laris banget ing tanah Éropah lan mèh saindhenging donya, mligi ing Bèlgi, Prancis lan Walanda.

Tintin lan Milo
Comic image missing.svg
If this infobox is not supposed to have an image, please add "|noimage=yes".
Informasi Umum
PenerbitBèlgi Casterman
Indhonésia Indira, Gramedia
Ketok pertama kali ingLe Petit Vingtième (Tintin ing Tanah Sovyet) (10 Januari, 1929)
PenciptaHergé
Informasi ing njero carita
Jeneng lainnya(ing basa Prancis) Tintin et Milou
KarakterTintin duwene fisik kang kuat, ulet lan pinter ngrampungi masalah. Milo iku kirik kang lumayan pinter, lan duwé loyalitas kang dhuwur tenan marang tuané.

TintinBesut

Cathetan sikilBesut