Titi Dwijayati, utawa Titi DJ (lair ing Jakarta, 27 Mèi 1966; umur 54 taun), penyanyi, diva pop, Indonesia, Titi Dwijayati lair ana ing Jakarta, tanggal 27 Mèi 1966, ya iku salah sijiné diva pop Indonesia.[1] Lagu-lagu hit Titi ing antarané ana ing di album, BUKAN HANYA SATU KALI (1983), IMAJINASI (1984), YANG PERTAMA YANG BAHAGIA (1986), EKSPRESI (1988), TITI DJ 1989 (1989), DUNIA BOLEH TERTAWA (1990), BINTANG BINTANG (1994), KUINGIN (1996), BAHASA KALBU (1999), MENYANYIKAN KEMBALI (2001) SENYUMAN (2003) IMMACULATE COLLECTION (2004) lan MELAYANI HATIMU (2006), Titi cilik kang lair saka pasangan John Sutanto kang berdarah Palembang lan Tionghoa, karo Yeni kang berdarah Manado-Batak wis seneng nyanyi lan nari, lamun wektu iku dhèwèké ora saka kulawarga kang ana, wong tuané tetep njurung bakaté nglebokaké ing Bina Vokalia kanggo ngasah vokal lan ndaftarké Titi kanggo kursus jogèd Bali lan belajar piano.[1]

Titi DJ
Titi DJ
Latar wuri
Jeneng lair Titi Dwijayati
Lair (1966-05-27) Mèi 27, 1966 (umur 54)
Indonésia Indonésia
Jinis Musik Pop
Pakaryan Aktris, penyanyi, penulis lagu
Taun aktif 1983-sekarang
Parusahan rekaman Aquarius Musikindo
Pasangan Bucek Depp (bercerai)
Andrew Hollis Dougharty (bercerai)
Noviar Rachmansyah
Anak Pernikahan karo Bucek Depp:
Salmaa Chetizsa Muchtar lan Salwaa Chetizsa Muchtar (kembar)
Daffa Jenaro Muchtar
Pernikahan karo Andrew Hollis Dougharty:
Stephanie Poetry Dougherty
Pernikahan karo Noviar Rachmansyah:
Excel
Keisha
Wong tuwa John Sutanto (ayah)
Yeni Veronica Simanjuntak (ibu)
Situs resmi www.titi-dj.com
Anggota
3 Diva
Mantan Anggota
Adarapta

Karir Titi awalé wektu gabung ing Swara Mahardika, dhèwèké olih kasempatan kanggo tampil ing kalawarta remaja, sehingga dhèwèké wiwit dikenal publik lan ing taun 1993, dhèwèké nekat diri mèlu ajang Lomba Bintang Radio lan Televisi lan ngeraih juara III.[1]

Ing taun 1983, Titi duwé kasempatan kanggo tampil ing filem GEPENG BAYAR KONTAN, kang dadi debuté ing layar lebar, saka kené banjur, dhèwèké sempet mèlu ajang Miss World ing Inggris, kang akhiré nimbulké pro lan kontra.[1]

Titi ya iku mantan pacar penyanyi Indra Lesmana, pemusik jazz Indonesia kang tau dadi salah siji juri acara adu bakat INDONESIAN IDOL karo bojoné, Ing panguripan pribadiné, Titi tau dadi bojoné Bucek Deep kang dikaruniai anak, Salmaa Chetizsa Muchtar lan saudara kembaré, Salwaa Chetizsa Muchtar, lan Daffa Jenaro Muchtar, Titi kang nikah karo Bucek ing tanggal 9 Mèi taun 1995 banjur cerai ing wulan Dhésèmber 1997, banjur Titi dinikahi warga Amérika, Andy Hollis McDougherty tanggal 5 November 1999 tanapi mbalik perkawinané berakhir ing perceraian tanggal 27 November 2006.[1]

Titi nikah manèh karo Noviar Rahmansyah alias Ovie, salah sijiné personil rif ing tanggal 23 Mèi 2007 ing Mekah kanthi mahar wujud dhuwit tunai Rp2.352.007, Ing pernikahan keteluné mau, isu pisah ranjang hingga perceraian kerep ana, kaya wktu sahabaté, Krisdayanti nggugat cerai Anang Hermansyah ing awal Oktober 2009, dumadakan rumah tangga Titi lan Ovi dikabarké retak.[1] Album kang jejudul TITI TO DIANA, dadi persembahan spesialé déning penyanyi Diana Nasution kang lagi berjuang ngelawan lelara kanker, ing album kang isiné pitung lagu duwéné Diana di-launching ing pertengahan Fèbruari 2010, Titi milih single Jangan Biarkan dadi single jagoané, ing album iki Titi dibantu sang suami, Ovie Rif lan Cindy Bernadette.[1]

Wanita berbibir seksi iki keranjingan operasi, sawisé sukses intuk weteng rata liwat operasi tummy tuck lan liposuction Oktober 2005 wingi, Titi bersiap kanggo ngadhepi méja operasi wektu iki, pérangan dhadha kang arep dirombak.[2]

Titi nyatakaké, alasan nyilekaké payudarané iki pancen berkaitan karo profesiné dadi penyanyi, Budget kanggo kostum panggungé mbengkak amarga ukuran dadané.[2] kerana mau, Titi berniat kanggo nglakoni operasi breast reducing ing Rumah Sakit Khusus Bedah Plastik, Aibee, Ciawi, Puncak. Di RS papané nglakoni operasi tummy tuck iki, Titi arep nyiliké ukuran dadané sisan nggawe luweh kencang.[2] yèn hasil laboratorium négatif, Titi bisa segera langsung operasi, Nanging yèn hasile positif bibit tumor, Titi kudu nglakoni perawatan penyembuhan sadurungé ngowahi ukuran dadané.[2]

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g Titi Dwijayanti dipununduh tanggal 20 Juni 2011
  2. a b c d gosip Titi Dwijayanti dipununduh tanggal 20 Juni 2011