Tokoh masarakat iku wong-wong kang olèh kinurmatan lan diakoni ing masarakaté, amarga pratingkah utawa tumindaké kang magepokan klawan wong akèh lan lumrahé nduwé kaluwihan.

Uga delengenBesut