Tokyo Dome City

Koordhinat: 35°42′20.23″N 139°45′6.82″E / 35.7056194°N 139.7518944°E / 35.7056194; 139.7518944

Tokyo Dome City (東京ドームシティ Tōkyō Dōmu Shiti?), yaiku kompleks hiburan terpadu ing Bunkyo, Tokyo, Jepang. Kompleks iki dikenal kanthi jeneng Big Egg City nganti 1 Januari 2000.[1]

Bagéan saka pusat hiburan.
Buildings in Tokyo against a blue sky
Tokyo Dome City katon saka wétan cedhak Stasiun Suidōbashi

Ing kompleks iki, ana stadion bisbol Tokyo Dome, (jejuluk "Big Egg"), papan dolanan Tokyo Dome City Attractions (biyen Kōrakuen Yūenchi) lan Korakuen Hall.

Ing wulan Mei 2003, sawijining resor spa sing dikenal LaQua mbukak bisnis ing cedhak Tokyo Dome City Attractions. Iki uga dadi papan acara pertunjukan karakter kanggo Toei Company, kalebu seri Kamen Rider lan Super Sentai (Tokyo Dome Corporation dadi sponsor utama seri Super Sentai).

Tokyo Dome City ngemot Tokyo Dome Hotel, hotel kanthi lantai 43 sing gampang dideleng saka dalan lan saka Stasiun Subway Suidobashi Tokyo, sing mung adoh saka rong blok.

Fasilitas Tokyo Dome CityBesut

TransportasiBesut

RujukanBesut

  1. "Q&A ! 東京ドームシティ アトラクションズについて". Tokyo Dome City. Dibukak ing 20 January 2012.

Pranala njabaBesut