Tom Skerritt

Thomas Roy "Tom" Skerritt (lair ing Amérika Sarékat, 25 Agustus 1933; umur 89 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Skerritt, 2006

Cathetan sukuBesut