Tribad

Tribadism utawa tribbing, kasebut uga posisi gunting, yaiku praktik cumbana lesbian kang awujud pasangan wedok nempelake utawa ngesek bawuk marang awak pasangane kanggo stimulasi seksual, utamane kanggo stimulasi itil. Iki bisa uga awujud nempelake pawadonan utawa turuk marang pawadonan liya utawa ngelek-olek bawukk ing pupu, weteng, bokong, lengen, utawa bagian awak liyane (ora kalebu cangkem). Macem-macem posisi cumban bisa dipraktikake, kalebu posisi misionaris.

Pawadonan loro (itil nyenggol itil) digesekake ing pasangan lesbi
Gaya gunting