UPT ya iku singkatan soko kepanjangan Unit Pélaksana Tèknis.[1] ya iku pérangan organisasi mandiri sing duwé tugas nglaksanaake tugas tèknis tèrtèntu utawa nunjang tugas tèknis tèrtèntu, kanggo organisasi induke.[2]

Cathetan sukuBesut