Udan daging Kentucky

Udan daging Kentucky minangka kedadeyan sing ana ing antarane jam sewelas nganti jam rolas sajrone sawetara menit tanggal 3 Maret 1876, ing endi umume potongan daging abang ukurane 2 nganti 2 inci (5 cm × 5 cm); kanthi paling ora ana siji yaiku 4 nganti 4 inci (10 cm × 10 cm) tiba saka langit ing area 100-by-50-yard (91 nganti 46 meter) cedhak pamukiman Rankin ing Bath County, Kentucky.[1] Ana sawetara panjelasan babagan kepiye kedadeyan iki lan apa "daging", sing paling misuwur yaiku teori wulung, ing endi klompok wulung kasebut regurgitasi panganan; lan potongan kasebut ambruk ing bumi kanthi dhuwur sing cukup akeh. Jinis daging sing tiba durung dingerteni, sanajan ana macem-macem laporan sing diarani daging sapi, wedhus, rusa, beruang, jaran, utawa uga daging manungsa.

RujukanBesut

  1. Fort, Charles (1919). The Book of the Damned. New York: Boni and Liveright. pp. 45–46. OCLC 2062036.