Ugel-ugel tangan

Sajeroning anatomi, ugel-ugel tangan iku pérangan kang fleksibel lan sempit sambungan antara lengen ngisor lan tlapak tangan. Ugel-ugel tangan kang wujud rong baris cilik balung, karan carpals, kanggo mbentuk siji wadhah saubengé engsel.

Sendhi kang dumadi déning balung-balung carpalia karo ulna lan radius dijenengi ugel-ugel tangan.

Pranala njabaBesut

Pirsani informasi ngenani Ugel-ugel tangan ing KamusWiki.