Tuduhaké menu pokok

Ulvik punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Ulvik
Désa ing Nurwègen
Negara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut