Undhak-undakan iku sawijining konstruksi kang gunané kanggo gawé sesambungan kang bisa diliwati antarané rong papan kang béda dhuwuré. Umume undhak-undhakan digawé miring lan dipara dadi pira-pira bagéan cilik (trap) kang diarani tlundhagan. Undhak-undhakan bisa awujud lempeng, muter, utawa wangun liyané.

Tatag rambat ing Candhi Barabudhur

RéferènsiBesut

Uga delengenBesut