Urangrayung

Dewi Urangrayung iku putri Begawan Minalodra saka pertapan Kandhabumi. Kang unik ya iku, Urangrayung nikah kaping loro kang memungsuhan, ya iku:

  1. Rahwana, kang banjur peputra Pratalamariyam.
  2. Anoman, kang peputra Trihangga.

Ing peperangan, anaké sing loro iki padha tukaran, lan Pratalamariyam sing kalah.

Uga delengenBesut