Valentina Tereshkova

Valentina Vladimirovna Tereshkova (basa Ruslan: Валенти́на Влади́мировна Терешко́ва;) iku kosmonot wanita Uni Soviet sing dadi wanita pisanan ing donya sing mabur menyang luar akasa kanthi migunakaké Vostok 6 ing taun 1963. Valentina dilaiarké ing Bolshoye Maslennikovo, sawijining désa cilik ing Yaroslavl Oblast, Ruslan tanggal 6 Maret 1937.

Soviet Union-1963-Stamp-0.10. Valentina Tereshkova.jpg