Vasco da Gama

Vasco da Gama (1469-1524), punika satunggiling panjlajah donya. Piyambakipun sangkanipun saking Portugal. Da Gama misuwur amargi mamanggih rute margi palayaran marang Asia mangliwati Tanjung Pangarepan Becik ing kiduling Afrika ing warsa 1498.