Tuduhaké menu pokok

Vasco da Gama (1469-1524), punika satunggiling panjlajah donya. Piyambakipun sangkanipun saking Portugal. Da Gama misuwur amargi mamanggih rute margi palayaran marang Asia mangliwati Tanjung Pangarepan Becik ing kiduling Afrika ing warsa 1498.


Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.