Vermicelli

Vermicelli ( /ˌvɜːrmɪˈɛli, -ˈsɛli/, [1] uga UK /ˌvɛərmɪˈɛli/, palafalan jroning basa Italia: [vermiˈtʃɛlli] ; Cithakan:Lit. ) minangka jinis pasta bunder tradisional ing bagean sing padha karo spaghetti . Ing wilayah sing nganggo basa Inggris biasane luwih tipis tinimbang spaghetti, [2] nalika ing Italia umume luwih kenthel. [3] [4] Tembung bihun uga digunakake kanggo njlentrehake macem-macem jinis mi tipis saka Asia. Ing bihun Vietnam padha karo pasta rambut malaikat utawa capellini .

Vermicelli
Fideo (coiled vermicelli).JPG
JinisPasta
Buku masakan: Vermicelli  Médhia: Vermicelli

ReferensiBesut

  1. "Vermicelli". Collins English Dictionary. HarperCollins. Dibukak ing 23 July 2019.
  2. Dictionary.Com. "Vermicelli". Random House Diciontary. Dibukak ing 2012-08-27.
  3. "Vermicelli Voiello". Voiello (ing basa Italia). Dibukak ing 2020-05-03.
  4. "Vermicelli n° 170". Pasta De Cecco (ing basa Italia). Dibukak ing 2020-05-03.