Tuduhaké menu pokok

Virologi inggih punika ngèlmu ingkang nyinauni babagan makhluk suborganisme virus. Sapunika sanèsipun virus uga dpuntemukaken viroid lan prion. Viroid lan prion uga minangka kajian saking virologi.