Vyacheslav Dmitriyev

Vyacheslav Sergeyevich Dmitriyev (Rusia: Вячеслав Сергеевич Дмитриев; lair 28 Mèi 1990; umur 29 taun) ya iku juru main bal-balan asal Rusia. Dhèwèké saiki main ing tim FC Vityaz Podolsk. Dhèwèké miwiti debut profesionale ing Divisi Pertama Rusia taun 2008 bareng karo tim FC Torpedo Moscow.[1]

Vyacheslav Dmitriyev
Katerangan priangga
Jeneng dawa Vyacheslav Sergeyevich Dmitriyev
Tanggal lair (1990-05-28) Mèi 28, 1990 (umur 29)
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
FC Vityaz Podolsk
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2007 FC Torpedo Moscow (cadangan)
2008 FC Torpedo Moscow 25 (0)
2009 FC Moscow 0 (0)
2010–2012 FC Dynamo Bryansk 22 (1)
2012– FC Vityaz Podolsk
Tim nasional
2011 Rusia U-21 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:15, 30 Auustus 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14 April 2011

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut