Tuduhaké menu pokok
Wasit bal-balan, Massimo Busacca.

Wasit (bal-balan), inggih punika tiyang ingkang ngatur tetandhingan bal-balan. Wasit gadhah hak penuh kanggé ngatur sadaya juru main bal, kalebet pelatih lan official tim.

Cathetan sukuBesut

Pranala njawiBesut