Wektu Indonésia bagéyan Kulon

Wektu Indonésia pérangan Kulon utawa WIB (Waktu Indonésia Barat) iku saka telung zona wektu sing dianggo ing Indonésia. Kaloro zona wektu liyané yaiku WITA lan WIT.

Kawasan sing migunakaké sistem WIB yaiku Sumatra, Jawa, Kalimantan Kulon lan Kalimantan Tengah.

WIB padha karo wektu UTC+7.

Pranala njabaBesut