Wewena Kidul, Sumba Kulon

Wewena Kidul iku kecamatan ing Kabupatèn Sumba Kulon Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Wewena Kidul, Sumba Kulon
Nagara Indonésia

Kabupatèn Sumba Kulon