WhatsApp logo.svg WhatsApp iku minangka aplikasi perpesanan instan saka Amerika Serikat. Aplikasi iki ana ing Android lan iOS.

Aplikasi iki pertama kali dirilis taun 2009.

Pranala njaba lan referensiBesut

Situs resmi WhatsApp[1]

  1. "WhatsApp". WhatsApp.com. Retrieved 2020-02-18.