Tuduhaké menu pokok

Widi Widajat (Widi Widayat) kalebu juru nulis roman panglipur wuyung. Penulis kelairan Imogiri, 10 Mèi 1928 iki wis puluhan buku kababar. Saliyané nulis buku, Widi Widajat uga asring nulis carita sandhiwara radhio basa Jawa.

Novèl kang naté kababar antarané: