Tuduhaké menu pokok

Wikipedia:Wiki Mrebawani

(Kaelih saka Wiki Mrebawani)


Logo Wiki Mrebawani 2015.png


Linimasa


Linimasa Wiki Mrebawani
Tanggal Acara Sasana Déning
15 Juli - 14 Agustus 2016 Kompetisi Puteran I jeroring Panyarta
14 Agustus 2016 Wates Wektu Ngumpul 1 Artikel Sampurna jeroring Panyarta
14 - 15 Agustus 2016 Pambijining Artikel-Artikel Sampurna jeroring Juri
15 Agustus 2016 Wara-Wara Pambijining Puteran I jeroring Panitya
16 Agustus - 15 Sèptèmber 2016 Kompetisi Puteran II jeroring Panyarta
15 Sèptèmber 2016 Wates Wektu Ngumpul 2 Artikel Sampurna jeroring Panyarta
15 - 16 Sèptèmber 2016 Pambijining Artikel-Artikel Sampurna II jeroring Juri
15 - 17 Sèptèmber 2016 Itung Gunggung Biji Pungkasan jeroring Panitya
18 Sèptèmber 2016 Biyawara Juwara jeroring Panitya
23 Sèptèmber 2016 Acara Pamungkasing Wiki Mrebawani Yogyakarta Kabèh


Mèlu



Panitya