Tuduhaké menu pokok

Wikipedia:Aja kasusahan déning aturan

Yèn aturan sing ana agawé panjenengan dadi wedi utawa nyandhet kekarepan kanggo mèlu partisipasi ing Wiki, lirwakna waé kabèh aturan iku’’’, lan gawénen waé suntingan apa sing arep panjenengan ayahi.

Mung, tulung yèn angkah saka Wikipedia iku kanggo gawé sawijining ensiklopedia. Gunakna waé akal séhat lan aja ngisi bab-bab sing ngawur lan ora migunani.

ReferensiBesut