Wikipedia:Angkringan Niti


KITLV - 15391 - Demmeni, J. - Swearing in of a witness for the Pengadilan Kepatian Darah Dalam in Yogyakarta - 1911.tif
Whitehall Court Mars 2014.jpg

Papan iki kanggo sapa baé kang arep ngrembug bab paugeran, pandom, utawa putusan kang wis ana lan uga ngrembug paugeran, pandom, utawa putusan anyar.
Wacan wigati: PancapilarAturan sing diringkes

Rembug bab samubarang kajaba bab iki bisa koaturaké ing Angkringan.

Twemoji 2615.svg Breezeicons-apps-48-lokalize.svg Emojione 2696.svg Breezeicons-categories-32-applications-development.svg Icons8 flat idea.svg Icons8 flat news.svg Breezeicons-apps-48-artikulate.svg Icons8 flat mind map.svg
Balik munggah


Usulan dadi birokrat tumrap WirjadisastraBesut

Sugeng sonten. Awit ora anané birokrat kang aktif ing Wikipédia Jawa, aku nganjokaké awakku dhéwé minangka birokrat. Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Tulis {{Vote|Y}} yèn sarujuk, tulis {{Vote|N}} yèn ora sarujuk, banjur diwènèhi tandha tangan (~~~~)

Usulan iki dibukak rong minggu saperlu ndudut putusané. Wirjadisastra (rembugan) 27 Agustus 2019 09.50 (UTC)

SwaraBesut

Pak @Meursault2004:, kula nyuwun dipunangkat minangka birokrat kanthi dhedhasar voting punika. Matur nuwun Wirjadisastra (rembugan) 13 Sèptèmber 2019 09.39 (UTC)

Usulan dadi panata tumrap Bennylin lan Wirjadisastra ing Wikisastra JawaBesut

Sugeng sonten. Awit ora anané panata ing Wikisastra (Wiktionary) Jawa, Mas Bennylin lan Wirjadisastra nganjokaké dhèwèké dhéwé minangka panata Wikisastra Jawa. Per m:Steward requests/Permissions/Minimum voting requirements#Permanent Administrator, pamilih sak orané kudu ana wong 5. Kanggo mènèhi swara utawa dhiskusi, panjenengan sedaya bisa menyang:

Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 10 Oktober 2020 10.16 (UTC)

Miturutku cacahé pamilih wis cukup. @Bennylin lan @Wirjadisastra, panjenengan sedaya bisa njaluk status panata permanèn menyang m:Steward requests/Permissions. — Labdajiwa (rembugan) 19 Oktober 2020 00.23 (UTC)