Wikipedia:Angkringan Usul


Abdi Dalem Keraton Yogyakarta.jpg

Papan iki kanggo sapa baé kang arep ngrembug idhé-idhé lan usulan anyar kang ora gegayutan karo niti, sarta kanggo ngajokaké kaca pitulungan kang durung ana ing kéné. Manawa ana usulan bab pangowahan piranti alus MédiaWiki kang mligi kanggo Wikipédia Jawa lan wis ana konsénsusé, sumangga digawa menyang Pabrikator.

Rembug bab samubarang kajaba bab iki bisa koaturaké ing Angkringan Liyané.

Twemoji 2615.svg Breezeicons-apps-48-lokalize.svg Emojione 2696.svg Breezeicons-categories-32-applications-development.svg Icons8 flat idea.svg Icons8 flat news.svg Breezeicons-apps-48-artikulate.svg Icons8 flat mind map.svg
Balik munggah

Usul ngowahi mandhala aran proyèk lan jeneng situsBesut

Aku kepéngin ngowahi mandhala aran proyèk Wikipédia Jawa sing saiki isih nganggo tembung "Wikipedia:" (tanpa é taling) supaya diowahi dadi "Wikipédia:" lan jeneng situs (sitename) Wikipedia dadi Wikipédia. Panganggoning dhiakritik iki wis dianggo ana ing logo wiki iki lan ing médhia sosial jvwiki. Pangowahan iki mung kanggo nyeragamké waé. Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Yèn sarujuk, tulung awèh swara {{vote|y}} utawa {{vote|n}} yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma ~~~~. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 22 Juli 2021 18.30 (UTC)

SarujukBesut

Ora sarujukBesut

Ora milihBesut