Tuduhaké menu pokok

Desember 2009Besut

Usul Natal (kudu dipepaki), utawa liyané?.Pras 00:43, 4 Juni 2009 (UTC)

November 2009Besut

Usul Serat Centhini (kudu dipepaki lan didandani), utawa liyané?.Pras 00:43, 4 Juni 2009 (UTC)

Liyané dhisik ya, durung sempet diisi. Sebab Serat Centhini iku kalebu wigati dadi kudu pepak isiné. Meursault2004ngobrol 08:10, 5 Oktober 2009 (UTC)

Nèk PBB piyé? Jan-jané apik dipasang sasi Oktober sebab tanggal 24 Oktober iku ulang taun PBB. Nanging November ya ora apa-apa ta? Yèn sarujuk isih ana wektu sethithik kanggo nambahi lan ndandani. Pras wicara 00:09, 12 Oktober 2009 (UTC)

Oktober 2009Besut

Usul Alas tropis, utawa liyané.Pras 00:43, 4 Juni 2009 (UTC)

September 2009Besut

Tetanduran ngembang (abang-abangé isih rada akèh, perlu dikroyok.Pras 07:54, 1 Juni 2009 (UTC)

Agustus 2009Besut

Usul Indonesia (isih kudu dipepaki), utawa liyané?.Pras 00:43, 4 Juni 2009 (UTC)

Juli 2009Besut

Usul Yunani, utawa liyané.Pras 00:43, 4 Juni 2009 (UTC)

Juni 2009Besut

Lho..lho..wis sasi Juni manèh, artikel apa ya sing arep dipilih? Usul sawetara iki Jawa Tengah, Kosovo, apa Barack Obama, apa liyané? Pras 07:52, 1 Juni 2009 (UTC)

Apé usul Pamanasan global (magepokan karo Dina Lingkungan Hidup) kathoné wis tau. Ya, Jawa Tengah waé. Ali Munir 11:07, 4 Juni 2009 (UTC)

Wis tanggal pitu, sauntara wektu AP tak pasang Jawa Tengah dhisik ya, mas Revo lll isih padha sibuk, mbak Tres setuju via sms.Pras 21:36, 6 Juni 2009 (UTC)

Mei 2009Besut

  • Ensiklopedhi, yèn durung ana pilihan liya, magepokan karo tgl 17 Mei "Hari Buku" (karebèn ana wektu kanggo njangkepi artikel ngendi waé sing pinilih)
  • Buddha magepokan karo tanggal 9 Mei dina kelairan Buddha.
  • Pilihan liyané?
    • Nanging loro-loroné kudu ditambahi isiné lan dipriksa tèksé :-) Meursault2004ngobrol 14:51, 5 Maret 2009 (UTC)
  • Ensiklopedhi wis naté dadi artikel pilihan, aku sarujuk Buddha kanggo AP Mei iki. Tracy 23:59, 30 April 2009 (UTC)
Ya wis Buddha waé. Meursault2004ngobrol 09:53, 3 Mei 2009 (UTC)

April 2009Besut

Kudhu ditambahi. Mangko sinambi mlaku. Meursault2004ngobrol 14:04, 31 Maret 2009 (UTC)

Maret 2009Besut

Usul DNA, nanging perlu dipepaki sithik manèh.Pras 15:16, 4 Januari 2009 (UTC)

Februari 2009Besut

Usul Pramudya Ananta Toer, lairé sasi Februari, wis rada pepak. Liyané durung éntuk wangsit. Pras 14:29, 3 Januari 2009 (UTC)

Sarujuk. Meursault2004ngobrol 05:52, 21 Januari 2009 (UTC)

Januari 2009Besut

Wilujeng warsa énggal. Waah kok wis sasi Januari, durung ana pilihan artikel. Kanggo sauntara piyé yèn masang Pamanasan global apa Jawa Tengah. Wektuné wis nyluthek ora bisa milih kanthi premana. Pras 14:29, 3 Januari 2009 (UTC)

Sarujuk Pamanasan global. Tracy 16:04, 4 Januari 2009 (UTC)