Tuduhaké menu pokok

Desember 2011Besut

Usul sinterklas utawi Yerusalem. Menawi sarujuk salah satunggil saking artikel puniki, mangga dipunpepaki sesarengan hehe. Tracy rembugan 18:50, 10 April 2011 (UTC)

Sinterklas kémawon mbak. Awit kula naté ningali gambar saé perkawis Sinterklas ing Tanah Jawi saking Tropenmuseum. Gambaripun saged dipun enggé. Meursault2004ngobrol 19:28, 10 April 2011 (UTC)
Sarujuk Sinterklas, mangké kawula ndhèrèk urun sakedhik-sakedhik.Pras rembugan 02:47, 11 April 2011 (UTC)
Sarujuk Sinterklas. PL09Puryono| Pirembagan! 20:14, 21 September 2011 (UTC)

November 2011Besut

Usul Suriname. Empu rembugan 13:49, 5 April 2011 (UTC)

Oktober 2011Besut

Usul Bathik. Empu rembugan 13:40, 5 April 2011 (UTC)

Nuwun sewu, kok artikele rada mawut. Isih kudu dibenakake sithik. Meursault2004ngobrol 11:11, 1 Oktober 2011 (UTC)

Sajake wis didandani mbak Tres, apa wis bisa dipasang? Wis tanggal 2 je :) Pras pirembagan 12:02, 2 Oktober 2011 (UTC)

Sampun kula pasang, sinambi mlampah mangké dipunrapèkaken malih. Matur nuwun. Tracy pirembagan 18:12, 3 Oktober 2011 (UTC)
Matur nuwun! Meursault2004ngobrol 15:28, 4 Oktober 2011 (UTC)

September 2011Besut

Usul Therese saking Lisieux Pras rembugan 03:53, 5 Februari 2011 (UTC)

Luwih becik sing ana gandhèngané karo Lebaran utawa Islam. Meursault2004ngobrol 16:30, 29 Agustus 2011 (UTC)

Agustus 2011Besut

Usul Perang Stalingrad Pras rembugan 03:53, 5 Februari 2011 (UTC)

Usul liya: Haifa. Meursault2004ngobrol 19:27, 10 April 2011 (UTC)

Sarujuk Haifa. Tracy rembugan 15:09, 31 Juli 2011 (UTC)

Juli 2011Besut

Usul sepur, BlankOn, unsur kimia, utawi langi (olah raga). Tracy rembugan 18:42, 10 April 2011 (UTC)

Sepur kula kinten saé. Meursault2004ngobrol 18:49, 10 April 2011 (UTC)

Juni 2011Besut

Usul Basa Sangskreta. Empu rembugan 13:50, 5 April 2011 (UTC)

Sarujuk. Nanging kudu dibenakaké lan ditambah. Meursault2004ngobrol 14:34, 5 April 2011 (UTC)

Mei 2011Besut

Usul Ki Hajar Dewantara. Empu rembugan 13:43, 5 April 2011 (UTC)

Wah ising kosong ki ... Aku ana usul liya: Gesang Martohartono. Ing sasi Mei iku pendhak pisan sédané. Meursault2004ngobrol 06:42, 6 April 2011 (UTC)
Wah iku artikel asil Papat Limpad, yawis sarujuk Gesang bèn tambah semangat. Nanging apiké dipepaki manèh.Pras rembugan 02:49, 11 April 2011 (UTC)
Iya ora apa-apa, bener bèn semangat. Nanging lé golèk rujukan pancèn angèl. Mengko takcoba takréwangi. Meursault2004ngobrol 08:08, 11 April 2011 (UTC)

April 2011Besut

Florence Nightingale amerga saiki sasi Kartini. Meursault2004ngobrol 06:30, 1 April 2011 (UTC)

Menawi badhé mundhut artikel puniku, nyuwun tulung dipunkorèksi amargi tasih wonten sapérangan tembung ingkang mboten kula mangertos basa Jawinipun. Matur nuwun. Tracy rembugan 13:35, 2 April 2011 (UTC)

Inggih matur nuwun, kaliyan lamph. Meursault2004ngobrol 06:48, 4 April 2011 (UTC)

Maret 2011Besut

Usul Mustafa Kemal Atatürk Pras rembugan 03:53, 5 Februari 2011 (UTC)

Wah wis ngancik sasi Maret, piye ya artikel pilihan kok durung ana?Pras rembugan 14:10, 2 Maret 2011 (UTC)

Kula sarujuk Pak Pras, sekalian nyobi kula pasang. Tracy rembugan 10:18, 3 Maret 2011 (UTC)

Februari 2011Besut

Wah wis ngancik sasi Februari kok durung ana sing paring pamrayoga? Pras rembugan 07:17, 1 Februari 2011 (UTC)

Iya kasèp manèh ... Meursault2004ngobrol 08:04, 1 Februari 2011 (UTC)

Usul: Jawa Tengah, naté diusulaké Januari 2009. Tracy rembugan 11:11, 1 Februari 2011 (UTC)

Aksara Bali usul liya. Meursault2004ngobrol 11:13, 1 Februari 2011 (UTC)

Sarujuk Aksara Bali, jebulé Jawa Tengah wis dadi artikel pilihan Juni 2009. Tracy rembugan 11:16, 1 Februari 2011 (UTC)

Aku ya sarujuk, senadyan isih ana sawetara sing abang-abang.Pras rembugan 12:17, 1 Februari 2011 (UTC)

Januari 2011Besut

Sarujuk. Isih ana wektu kanggo mepaki sithik-sithik. Pras rembugan 03:55, 9 Desember 2010 (UTC)