Tuduhaké menu pokok

Ing kapangurusan Wikipedia, birokrat iku panganggo Wikipedia sing nduwé kawenangan teknis kanggo

  • ngangkat status panganggo liya dadi pangurus utawa birokrat
  • ngangkat lan nyabut status panganggo bot