Bot iku sawijining program sing dilakokaké ing lingkungan wikipédia sing kusus digawé kanggo nglakoni gawéan-gawéan otomatis kaya ta nambah interwiki, sing nge-reset kaca bak wedhi sawektu-wektu lan pagawéan liyané

Panjalukan status botBesut

Bot interwiki ing jv.wikipediaBesut

Apa kuwi bot interwiki?Besut

Bot interwiki yaiku bot sing nglakokaké program nambahaké interwiki ing pirang wikipédia kaya ta jv.wikipedia iki. Dadi bot-bot sing wis nduwé status bot, secara default angger suntingan saka panganggo-panganggo kuwi bisa didelikaké ing kaca Pangowahan pungkasan (Special:Recentchanges). Sanadyan bot iku uga sawijining program sing bisa-bisa waé ya ana kasalahané utawa tetuma, nanging biyasané bot ditulis karo ahli programmer sing wis pinter dadi biyasané bot ya wis operasi ing wikipédia-wikipédia liyané sing wis olèh persetujuan kanggo status bot.

Kenapa kudu mengkéné?Besut

Yen sawijining panganggo wis diwènèhi status bot tegesé panganggo iku wis olèh kapercayan. (Dadi suntingan-suntingané panganggo bisa diarani 100% yèn dudu spam/vandal). Dadi yèn mengkono tegesé para pangurus ing wikipédia sing bersangkutan ora perlu mriksa suntingan-suntingané bot iku, dadi bisa konsentrasi mriksa suntingan-suntingané panganggo-panganggo biyasa. Nanging suntingan bot uga bisa dituduhaké karo nambah ukara hidebots=0 ing url.

Pasetujon kanggo status botBesut

Jawa: Tombol ngisor iki kanggo nggawé panjalukan pasetujon status bot saka paguyuban. Perkara iki iku prosedur standar sing wis diwajibaké karo meta. Karo kudu ditulis ing basa Inggris dadi bisa diwaca para steward. Kanggo arsip panjalukan status bot sing mbiyèn bisa dideleng ing kaca arsip panjalukan status bot

Indonésia: Tombol di bawah ini digunakan untuk membuat permintaan status bot dari komunitas. Permintaan status bot wajib ditulis dalam bahasa Inggris agar bisa dibaca oleh para steward. Untuk melihat arsip permintaan status bot yang terdahulu, silakan lihat di sini.

Inggris: The button below is used to make bot status requests from the community. Bot status requests must be written in English so they can be read by stewards. To view an archive of previous bot status requests, please see here.


Please add your bot request by clicking the button below.
Make a new request