Tuduhaké menu pokok

Depth iku sawijining kriterium sing ditrapaké déning Yayasan Wikimedia Internasional kanggo ngukur kwalitas sawijining proyèk Wikipédia.

Kanggo Wikipédia basa Jawa, depth iku cacahé:

  1. Miturut pétungan lawas: 44,61
  2. Miturut pétungan anyar: 28,05

Miturut kaca ing meta, depth iku:


Utawa luwih prasaja:


Apa sing diarani NonArtikel iku kaca-kaca panganggo, kaca pangalihan, gambar, kaca-kaca proyèk, kategori, cithakan lan kabèh kaca diskusi utawa pirembagan. Total iku ya NonArtikel + Artikel-Artikel.

Ngilangi cache

Kanggo ngilangi cache kaca iki, kliken iki.