Wikipedia:Disambiguasi jeneng panggonan ing Indonesia

Sawetara jeneng panggonan kaya kutha, kabupatèn, kecamatan lan kelurahan ing Indonesia bisa nduwèni jeneng sing padha kaya Kutha Malang lan Kabupatèn Malang, Kutha Bandhung lan Kabupatèn Bandhung, Kutha Blitar lan Kabupatèn Blitar. Nalika gawé pranala menyang jeneng panggonan ing Indonesia gunakna pranala langsung menyang panggonan sing dituju. Aja migunakaké jeneng panggonan sing sipaté disambiguasi. Nanging supaya digatèkaké supaya aja migunakaké asumsi panjenengan. Yèn jeneng panggonan persisé ora diweruhi gunakna jeneng disambiguasiné.

Conto:

Conto sing salah Conto sing bener
ABC lair ing [[Bandhung]]
Bandhung sing endi?
ABC lair ing [[Kutha Bandhung]] utawa
ABC lair ing [[Kutha Bandhung|Bandhung]]
ABC lair ing [[Gorontalo]]
Gorontalo sing endi? Gorontalo bisa arupa Provinsi Gorontalo, Kutha Gorontalo utawa Kabupatèn Gorontalo
ABC lair ing [[Kabupatèn Gorontalo]] utawa
ABC lair ing [[Kabupatèn Gorontalo|Gorontalo]]
ABC lair ing [[Yogyakarta]]
Yogyakarta sing endi? Yogyakarta bisa ateges provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta utawa Kutha Yogyakarta
ABC lair ing [[Kutha Yogyakarta|Yogyakarta]] utawa
ABC lair ing [[Daerah Istimewa Yogyakarta|Yogyakarta]]

Deleng ugaBesut