Wikipedia:Gambar pethingan

Kaca iki kanggo macak gambar-gambar sing naté dadi Gambar Pilihan. Gambar kapacak gonta-ganti saben sewulan pisan. Saben panganggo bisa ngajokaké gambar pinilih ing kaca dhiskusi. Sarat-saraté:

  1. Gambar sing éndah, impresif, lan ngandhut informasi.
  2. Gambar / foto kudu ora nglanggar hak cipta.
  3. Yèn bisa, gambaré nganggo resolusi dhuwur.


Gambar Pinilih saiki:

Wikipedia:Gambar pilihan/2021 09

Arsip

Arsip gambar pilihan
Sasi 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016
Januari              
Februari              
Maret          
April            
Mei          
Juni         Barkas:Eurocopa logo 2012.jpg  
Juli            
Agustus              
September            
Oktober               Barkas:Makkah Royal Hotel Clock Tower (5818542567).jpg
November              
Desember            

Uga delengen