Wikipedia:Gambar pilihan

Kaca iki kanggo macak gambar-gambar sing naté dadi Gambar Pilihan. Gambar kapacak gonta-ganti saben sewulan pisan. Saben panganggo bisa ngajokaké gambar pinilih ing kaca dhiskusi. Sarat-saraté:

  1. Gambar sing éndah, impresif, lan ngandhut informasi.
  2. Gambar / foto kudu ora nglanggar hak cipta.
  3. Yèn bisa, gambaré nganggo resolusi dhuwur.


Gambar Pinilih saiki:

 
Kembang api kadeleng saka Marina Bay Sands rikala Pratayangé Parade Dina Nasional Singapura taun 2011.

Arsip

Arsip gambar pilihan
Sasi 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016
Januari              
Februari              
Maret          
April            
Mei          
Juni         70px  
Juli            
Agustus              
September            
Oktober               70px
November              
Desember            

Uga delengen