Tuduhaké menu pokok

Hak cipta yaiku hak eksklusif kanggo Pangripta utawa kang nampa hak kanggo ngumumakan utawa nyebaraken khasil ciptaane tanpa mengurangi watesan-watesan miturut peraturan perundang-undangan sing berlaku.

Ing Indonesia, masalah hak cipta diatur ning Undang-undang Hak Cipta No.19 Tahun 2002.


Delengen UgaBesut