Wikipedia:Duta

(Kaelih saka Wikipedia:Kadutan)

Proyek Wikipédia sifaté multibasa, yaiku wiki sing ana ing jeroné luwih saka telu ngatus sanga basa aktif.

Welcome to the embassy of the Javanese Wikipedia! If you have any announcements or questions regarding international issues of the Javanese Wikipedia, you are invited to post them here or on the discussion page of this article.
Message to the embassy
Selamat datang di Kedutaan Wikipedia Jawa! Jika Anda memiliki pengumuman atau pertanyaan mengenai Wikipedia Jawa, Anda diundang untuk mempostingnya di sini atau di halaman pembicaraan halaman ini.
Pesan ke Kedutaan
Willkommen auf der Botschaft der javanischsprachigen Wikipedia. Fragen und Vorschläge zu internationalen oder javanesischen Themen können hier oder auf der Diskussionsseite zur Botschaft gepostet werden.
Nachricht an die Botschaft
Bienvenue sur l'ambassade du Wikipédia dans la langue javanais! Si vous avez une annonce ou demande concernant les questions internationales ou le wikipédia javanais, vous pouvez la formuler ici ou sur la page de discussion de cet article.
Consulter des ambassadeurs
ようこそジャワウィキペディア大使館へ! ジャワウィキペディアの国際的な問題に関する発表や質問がある場合は、ここまたはこの記事のディスカッションページに投稿してください。
大使館へのメッセージ
欢迎来到爪哇维基百科的使馆!如果您对爪哇维基百科的国际问题有任何公告或疑问,欢迎您在此处或本文的讨论页面上发布。
给大使馆的消息

Duta Wikimedia wis disusun ing meta minangka pusat sumber daya kanggo mbantu masalah-masalah lintas basa – kawicaksanan bab situs lan perangkat lunak kang nduwé pengaruh tumrap kita kabèh, lan pranala antarbasa. Mangga pirsani kaca kanggo katrangan luwih rinci bab cara mbukak duta jroning basa panjenengan, utawa kanggo ndaftarké dhiri panjenengan minangka duta.

Mailing listBesut

Mailing list Wikipédia-L kabuka kanggo kabèh Wikipédiawan saka kabèh basa lan bangsa. Basa utamané basa Inggris, ananging basa liya uga ditampa – panganggo liyané mbokmanawa bisa ngéwangi nerjemahaké yèn pancèn perlu (pesan dwibahasa dianjuraké banget!)

DutaBesut

Duta Wikipédia kudu tansah mantau Dutané, Wikipédia-L, lan Wikitech-L kanggo isu-isu sing magepokan karo masyarakat sing diwakili. Panjenengan uga kudu migatèkaké masyarakat multibasa sakabèhané sing sacara lokal ngangkat isu-isu lan rembug kang manawa duwèni pengaruh utawa nguntungaké pihak endi waé.

Daftar kabèh duta bisa dideleng ana ing Wikipedia Embassy.

Isu pungkasanBesut

Masalah-masalah internasional anyar uga dirembug ana ing Wikimedia Embassy.

Delengen ugaBesut