Tuduhaké menu pokok

UmumBesut

  • Kanggo konsistensi, kategori supaya digawé jroning wangun tunggal. Conto: [[Kategori:Kutha ing Walanda]] lan dudu [[Kategori:Kutha-kutha ing Walanda]].
  • Yèn sawijining artikel arupa jeneng negara, artikel iku dikategorèkaké nagnaggo [[Kategori:Negara]]
  • Yèn taun lair lan mati sawijing wong utawa tokoh diweruhi, artikel iku dilebokaké jroning [[Kategori:Lair xxxx]] lan [[Kategori:Pati xxxx]]
  • Kategori:Ombénan ing Indonesia

Kategori adhedhasar negaraBesut

ArtikelBesut

KategoriBesut

Miturut kabiasaan, ing ngisor iki katentuan pawèwèh kategori marang sawijining kategori:
Geografi

    • [[Kategori:Pulo ing "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:Geografi "negara"]] lan [[Kategori:Pulo miturut negara|"negara"]]
    • [[Kategori:Kutha ing "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Kutha miturut negara|"negara"]]
    • [[Kategori:Tlaga ing "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Tlaga miturut negara|"negara"]]
    • [[Kategori:Gunung ing "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Gunung miturut negara|"negara"]]
    • [[Kategori:Pantai ing "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Pantai miturut negara|"negara"]]
    • [[Kategori:Selat ing "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Selat miturut negara|"negara"]]
    • [[Kategori:Kali ing "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Kali miturut negara|"negara"]]
    • [[Kategori:Taman nasional ing "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Taman nasional miturut negara|"negara"]]

Profesi

    • [[Kategori:Aktris "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Aktris|"negara"]]
    • [[Kategori:Aktor "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Aktor|"negara"]]
    • [[Kategori:Presidhen "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Daftar pemimpin negara|"negara"]]
    • [[Kategori:Perdhana Mentri "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Daftar pemimpin negara|"negara"]]
    • [[Kategori:Raja "negara"]] dikategorèkaké menyang [[Kategori:"negara"]] lan [[Kategori:Daftar pemimpin negara|"negara"]]

Katrangan:

  • "negara" diganti naganggo jeneng negara sing magepokan.

Syarat artikel wutuhBesut

Delengen ugaBesut

jv:Wikipedia:Cara mènèhi jeneng kategori