Wikipedia:Naraguna kang otomatis kakonfirmasi

Naraguna kang otomatis kakonfirmasi (Inggris: autoconfirmed users) iku akun-akun sing umuré luwih saka 4 dina lan wis ngayahi paling ora 10 besutan. Status iki diperlokaké kanggo mindhahaké kaca, mbesut kaca sing direksa, lan ngunggahaké gambar anyar utawa ngamot gagrag anyar saka sawijining gambar sing ana. Naraguna kang otomatis kakonfirmasi ora kudu nglebokaké CAPTCHA kanggo laku-laku tinamtu, kaya nglebokaké pranala njaba jroning artikel.

Deleng ugaBesut