Wikipedia:Naraguna siluman

Naraguna siluman (basa Inggris: sockpuppet) iku akun tambahan sing dipigunakaké déning sawiji naraguna sing nyunting Wikipedia kanthi migunakaké luwih saka siji akun. Angkah tujuwan nganggo "naraguna siluman" yaiku supaya ora dikenali déning naraguna liya. Ora ana mupangat positif saka "naraguna siluman". Senadyan ora ana aturan sing gumathok kanggo nentang naraguna siluman ananging "naraguna siluman" ora diprayogakaké.

Naraguna siluman ora ditampa ing sawetara prosès kayata jroning pamungutan swara.

Cithakan sing dipigunakakéBesut

  • {{Naraguna siluman}} diwènèhaké ing kaca naraguna siluman kasebut.
  • {{Naraguna siluman2}} diwènèhaké ing kaca naraguna pengendhali naraguna siluman.
  • {{Naraguna siluman3}} diwènèhaké ing kaca naraguna anon sing kabukti wong sing padha karo naraguna anon liya.

PratélanBesut