Wikipedia:Ngamot gambar saka Wikipedia liya

Gambar:Wiki-image-01.png
Aja nyimpen gambar kanthi ngeklik tengen (right-click) gambar saka kaca artikelé

Kanggo ngamot gambar kang asal saka Wikipedia liya kayadéné Wikipedia basa Inggris (en.wikipedia.org), Wikipedia basa Jerman (de.wikipedia.org) utawa Wikipedia-Wikipedia liyané, sawijining gambar kudu disimpen luwih dhisik ing komputer pribadi (PC).

Conto: Yèn kepingin ngamot gambar Kofi Annan saka en.wikipedia, panjenengan bukak luwih ddisik kaca Kofi Annan ing en.wikipedia (en:Kofi Annan). Saka kaca artikel bisa dideleng gambar Kofi Annan. Aja langsung nyimpen gambar mau kanthi ngeklik tengen (right-click) amarga gambar kang disimpen mengkoné arupa gambar Kofi Annan kang ukurané wis dicilikaké. Klik (tombol klik kiwa) gambar Kofi Annan, lan panjenengan bakal mirsani gambar Kofi Annan jroning ukuran kang luwih gedhé. Ananging supaya digatèkaké: yèn ana informasi download high-resolution version... (informasi bisa jroning basa liya gumantung pilihan basa kang dipigunakaké panganggo), mula aja nyimpen gambar kang dimaksudaké kanthi ngeklik tengen ing gambar, amarga gambar kang muncul isih dudu ukuran asliné. Simpen gambar ing komputer pribadi kanthi ngeklik tengen ing tulisan download high-resolution. Yèn ora ana tulisan download high-resolution version..., tegesé gambar kang muncul wis jroning ukuran asliné, panjenengan bisa nyimpen kanthi ngeklik tengen ing gambar.

Pepènget: aja ngowahi jeneng berkas gambar wektu panjenengan nyimpen ing komputer pribadi Anda. Wektu panjenengan ngamot menyang wikipedia basa Jawa (jv.wikipedia), panjenengan uga diwajibaké ngamot kanthi jeneng kang padha karo jeneng gambar kasebut ing Wikipedia asalé.

Kanggo ngamot ing Wikipedia basa Jawa (jv.wikipedia), wacanen Wikipedia:Ngamot gambar.

Tag lisensiBesut

Wektu ngamot gambar saka Wikipedia liya menyang Wikipedia basa Jawa, lumaku katentuan bab tag lisensi ing ngisor iki:

  • Aja mènèhi tag lisensi kang ora cocog karo tag lisensi gambar ing Wikipedia asal gambar kasebut. Yèn panjenengan ora bisa nemokaké tag lisensi kang cocogk, ora usah mènhi tag lisensi gambar.
  • Tulisa ing bagéan "ringkesan": {{saka|xx}} yakuwi "xx" minangka kodhe Wikipedia sumber gambar, upamané {{saka|en}} kanggo Wikipedia basa Inggris, {{saka|de}} kanggo Wikipedia basa Jerman, {{saka|ja}} kanggo Wikipedia basa Jepang lan sapanunggalané.

Delengen ugaBesut