Tuduhaké menu pokok

Wikipedia:Pamungutan swara Pangurus

Kapangurusan
Kawicaksanan
Pamungutan swara
Tanggung jawab
Panyuwunan status
Birokrat
Cathetan pangangkatan
Pitulung pangurus

Kaca iki isiné daftar panjupukan swara sing gandhèngané karo pangangkatan utawa panjabelan status kapengurusan ing Wikipedia.

Tanggal Panganggo Posisi Kasil Katrangan
12 Januari 2008 TracySurya opsis 100% sarujuk wis diputusaké
12 Januari 2008 Pras opsis 100% sarujuk wis diputusaké
18 Februari 2010 Sabudis opsis - wis diputusaké
18 Oktober 2011 Puryono, Nurul, Sigit opsis - wis diputusaké
1 Juni 2012 Slamet Serayu lan Sabudis alih hak opsis -
1 Juni 2012 Pras checkuser (juru priksa IP) -
1 Juni 2012 Meursault2004 checkuser (juru priksa IP) -
1 Juni 2012 Anggoro checkuser (juru priksa IP) -
1 Juni 2012 TracySurya checkuser (juru priksa IP) -