Tuduhaké menu pokok

Panganggo siluman (basa Inggris:sockpuppet) iku akun tambahan sing dipigunakaké déning sawiji panganggo sing nyunting Wikipedia kanthi migunakaké luwih saka siji akun. Angkah tujuwan nganggo "panganggo siluman" yaiku supaya ora dikenali déning panganggo liya. Ora ana mupangat positif saka "panganggo siluman". Senadyan ora ana aturan sing gumathok kanggo nentang panganggo siluman ananging "panganggo siluman" ora diprayogakaké.

Panganggo siluman ora ditampa ing sawetara prosès kayata jroning pamungutan swara.

Cithakan sing dipigunakakéBesut

  • {{Panganggo siluman}} diwènèhaké ing kaca panganggo siluman kasebut.
  • {{Panganggo siluman2}} diwènèhaké ing kaca panganggo pengendhali panganggo siluman.
  • {{Panganggo siluman3}} diwènèhaké ing kaca panganggo anon sing kabukti wong sing padha karo panganggo anon liya.

DhaptarBesut