Tuduhaké menu pokok

Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan Pangurus/Bennylin kanggo opsis 15 April 2017

Mékanisme

Sok sapaa bisa mèlu pamilihan iki, nanging ana saraté: panganggo kudu wis nggabung karo Wikipédia abasa Jawa minimal saminggu lawasé utawa 7 dina ing tanggal 12 April 2017 lan ndarbèni minimal 30 besutan. Utawa panganggo sing wis tau mèlu sawijining pamilihan liyané sajroning Wikipédia abasa Jawa iki.

Pamilihan iki diwiwiti ing tanggal 15 April 2017 tabuh 0.00 UTC lan dipungkasi ing tanggal 22 April tabuh 23.59 UTC.

Sarujuk

  1.   Sarujuk Wirjadisastra (rembugan) 15 April 2017 00.29 (UTC)
  2.   Sarujuk Meursault2004ngobrol 15 April 2017 06.37 (UTC)
  3.   Sarujuk Notanotheramy (rembugan) 15 April 2017 10.40 (UTC)
  4.   Sarujuk Mangga Murbaut (rembugan) 16 April 2017 00.04 (UTC)

Ora sarujuk

Abstain

Putusan

Sarujuk Ora Sarujuk Abstain Total
4 0 0 4
100% 0% 0% 100%

Panganggo Bennylin bisa diangkat dadi opsis manèh. Meursault2004ngobrol 3 Mèi 2017 05.29 (UTC)

Suwun. :) Bennylin (ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 7 Mèi 2017 17.17 (UTC)