Wikipedia:Paugeran ringkes

Deleng Pitulung:Panyuntingan kanggo panjelasan luwih jero lan sintaks tataran mahir.
Tujuan Sing diketik Asil
Bisa ditrapaké ing ngendi waé
Cithak kandel '''cithak kandel''' cithak kandel
Cithak miring ''cithak miring'' cithak miring
Cithak kandel lan miring '''''cithak kandel lan miring''''' cithak kandel lan miring
Pranala internal
(ing Wikipedia)

[[judhul kaca]]
[[judhul kaca|tèks tampilan]]

judhul kaca
tèks tampilan

Pengalihan menyang kaca liya #ALIH [[kaca tujuan]] 1. ALIH kaca tujuan
Pranala njaba
(menyang situs liya)

[http://www.conto.org]
[http://www.conto.org tèks tampilan]
http://www.conto.org

[1]
tèks tampilan
http://www.conto.org

Tapak asta panjenengan
ing kaca dhiskusi

~~~~

Jeneng panganggo panjenengan 21.05,
27 Oktober 2020 (UTC)

Mung dipatrapaké ing wiwitan larikan
Subbagéan

== Tingkat 1 ==
=== Tingkat 2 ===
==== Tingkat 3 ====
===== Tingkat 4 =====

Tingkat 1

Tingkat 2

Tingkat 3

Tingkat 4
Daftar biasa

* siji
* loro
** loro titik siji
* telu

  • siji
  • loro
    • loro titik siji
  • telu
Daftar mawa nomer

# siji
# loro
## loro titik siji
# telu

  1. siji
  2. loro
    1. loro titik siji
  3. telu
Gambar cilik
(thumbnail)

[[Gambar:Wiki.png|thumb|Tèks katrangan]]

Tèks katrangan

Deleng uga