Tuduhaké menu pokok

Wikipedia:ProyekWiki Paningkatan Artikel Cukup dadi Artikel Apik

Paningkatan artikel cukup dadi artikel apik, kuwi Proyek Wiki kanggo ningkataké kwalitas artikel kang wis ana jroning Wikipedia basa Jawa.

  • Langkah kapisan, arupa inventarisasi artikel kang wis "apik" utawa "rada apik" ditulis ing daftar iki (dijupuk saka daftar kategori supaya ana panglompokané). Diprayogakaké sadurungé milih artikel supaya maos kriteria artikel pilihan luwih dhisik, minangka bahan rujukan.
  • Nalika masang jeneng artikel kang diusulaké jroning daftar supaya ditapak asmani mawa papat tandha thilde, supaya dikawruhi sapa sing maringi usulan.
  • Sawisé kuwi artikel bisa didandani déning sapa waé panganggo kang kersa mèlu nyengkuyung.

Kategori BudayaBesut

Kategori ÈlmuBesut

  • DNA diusulaké déning Pras 01:27, 21 Januari 2009 (UTC)

Kategori FilsafatBesut

  • Cicero diusulaké déning Pras 00:33, 25 Februari 2008 (UTC)
  • Aristoteles diusulaké déning Pras 00:33, 25 Februari 2008 (UTC)

Kategori GeografiBesut

Kategori JawaBesut

kategori SajarahBesut

Kategori SosiologiBesut

Kategori SeniBesut

Kategori TokohBesut

Kategori WayangBesut

Kategori liyanéBesut

Delengen ugaBesut