Tuduhaké menu pokok

PartisipanBesut

Kabèh pangguna utamané kang duwé interes marang bab Geografi Bisa ndaftar ing kéné:

Daftar KagiatanBesut

  1. Milih kutha kang disenengi
  2. Golek artikel saka Wikipedia basa liya (Indonesia, Inggris, Italia, lsp misturut basa sing dikuwasani)
  3. Miwiti gawé rintisan artikel, sithik-sithiké ngamot bab pambuka, sawetara katrangan bab geografi, demografi lan pranala.

Cithakan kang bisa dipigunakakéBesut

Kutha ing Amérika SarékatBesut

Kutha ing Afrika KidulBesut

Kutha ing ArgentinaBesut

Kutha ing AustraliaBesut

Kutha ing AustriaBesut

Kutha ing BèlgiaBesut

Kutha ing BosniaBesut

Kutha ing Brunei DarrussalamBesut

Kutha ing BrasilBesut

Kutha ing BulgariaBesut

Kutha ing negara CinaBesut

Kutha ing DenmarkBesut

Kutha ing FilipinaBesut

Kutha ing FinlandiaBesut

Kutha ing HongariaBesut

Kutha ing IndiaBesut

Kutha ing InggrisBesut

Kutha ing ItaliaBesut

Kutha ing JepangBesut

Kutha ing JermanBesut

Kutha ing KanadaBesut

Kutha ing Korea KidulBesut

Kutha ing Korea LorBesut

Kutha ing KroasiaBesut

Kutha ing MalaysiaBesut

Kutha ing MesirBesut

Kutha ing MontenegroBesut

Kutha ing NorwégiaBesut

Kutha ing PolandiaBesut

  • Kabèh kutha wis ana, kari nambahi isi.

Kutha ing PrancisBesut

Kutha ing RumaniaBesut

Kutha ing RusiaBesut

Kutha ing SerbiaBesut

Kutha ing SloveniaBesut

Kutha ing SpanyolBesut

Kutha ing SwédiaBesut

Kutha ing ThailandBesut

Kutha ing TurkiBesut

Kutha ing WalandaBesut

Kutha ing YunaniBesut


Peta Nomer Periphery ing Yunani Ibukutha Area Populasi
 
1 Attika Atena 3,808 km² 3,761,810
2 Yunani Tengah Lamia 15,549 km² 605,329
3 Makedonia Tengah Tesalonika 18,811 km² 1,871,952
4 Kreta Iraklio 8,259 km² 601,131
5 Makedonia Wétan lan Trasia Komotini 14,157 km² 611,067
6 Epirus Ioannina 9,203 km² 353,820
7 Kapuloan Ionia Corfu 2,307 km² 212,984
8 Aegean Lor Mytilene 3,836 km² 206,121
9 Peloponnesa Tripoli 15,490 km² 638,942
10 Aegean Kidul Ermoupoli 5,286 km² 302,686
11 Tesalonika Larissa 14.037 km² 753,888
12 Yunani Kulon Patras 11,350 km² 740,506
13 Makedonia Kulon Kozani 9,451 km² 301,522
- Mount Athos (otonom) Karyes 390 km² 2,262

Delengen ugaBesut