Tuduhaké menu pokok

Sugeng rawuh ing proyek kolaborasi "Sewu désa", Proyek iki kagolong proyek kanthi topik Geografi sing diangkah bisa njangkepi katrangan ngenani désa-désa ing donya, utamané ing Indonésia. Amarga akèhé, lan supaya ana kaseragaman, mesthiné luwih cepet yèn digawé bebarengan. Ayo ramé-ramé majokaké Wikipedia Jv.

Isi

PartisipanBesut

(Sing nduwèni sedya arep mèlu nyengkuyung bisa nambah ing kéné)

  • Pras 01:00, 19 September 2008 (UTC)

Cithakan sing bisa dianggoBesut

DésaBesut

Skrip ing ngisor bisa dianggo (salin tèmpèl), kanthi ngowahi jeneng désa, kecamatan, kabupatèné lan provinsiné nganggo jeneng sing bener.

  • Infobox Désa
{{desa
|peta          =
|jeneng          =Kragilan
|provinsi      =Jawa Tengah
|dati2         =Kabupatèn
|jeneng dati2    =Klathèn
|kecamatan     =Gantiwarna
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon          =-
|pedunung      =-
|kapadhetan     =-
}}
  • Isi
'''Kragilan'', iku salah sawijining désa / Kalurahan ing [[Gantiwarna, Klathèn|Kecamatan Gantiwarna]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]]. 

==Delengen uga==
* [[Gantiwarna, Klathèn]]
* [[Kabupatèn Klathèn]]

==Pranala jaba==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi {{sorot|Kabupatèn Klathèn}}]

{{kelurahan-stub}}
{{Kecamatan Gantiwarna }}
{{Kabupaten Klaten }}

[[id:Kragilan, Gantiwarno, Klaten]]

Navbox KecamatanBesut

Cithakan navbox kecamatan bisa nganggo skrip ing ngisor iki lan diganti jeneng provinsi, kabupaten, kecamatan lan désané.

  • Navbox Kecamatan
<br clear=all>
<center>
{| id="toc" style="margin: 0 2em 0 2em;"
! align="center" style="background:#ccccff" width="100%" | <div style="float:left;width:50px;"> </div> 
[[Gantiwarna, Klathèn|Gantiwarna]], [[Kabupatèn Klathèn |Klathèn]], [[Jawa Tengah]]
| width="50px" | 
|-
| align="center" style="font-size: 90%;" colspan="2" | 
'''Désa-désa:'''
[[Baturan, Gantiwarna, Klathèn|Baturan]] | [[Ceporan, Gantiwarna, Klathèn|Ceporan]] | [[Gentan, Gantiwarna, Klathèn|Gentan]] | [[Gesikan, Gantiwarna, Klathèn|Gesikan]] | [[Jabung, Gantiwarna, Klathèn|Jabung]] | [[Jogoprayan, Gantiwarna, Klathèn|Jogoprayan]] | [[Karangturi, Gantiwarna, Klathèn|Karangturi]] | [[Katekan, Gantiwarna, Klathèn|Katekan]] | [[Kertèn, Gantiwarna, Klathèn|Kertèn]] | [[Kragilan, Gantiwarna, Klathèn|Kragilan]] | [[Mlésé, Gantiwarna, Klathèn|Mlésé]] | [[Muruh, Gantiwarna, Klathèn|Muruh]] | [[Mutihan, Gantiwarna, Klathèn|Mutihan]] | [[Ngandhong, Gantiwarna, Klathèn|Ngandhong]] | [[Sawit, Gantiwarna, Klathèn|Sawit]] | [[Towangsan, Gantiwarna, Klathèn|Towangsan]]
|}  
</center><noinclude>[[Kategori:Cithakan desa/kelurahan ing Kabupaten Klathen]]</noinclude>

Navbox KabupatenBesut

{{Navigasi ID Kabupaten
| name = Kabupatèn Klathèn
| title = [[Kabupatèn Klathèn]], [[Jawa Tengah]]
| image = [[Gambar:Lambang Klaten.png|30px|Lambang Kabupatèn Klathèn]]
| group1 = Kecamatan
| list1 = <div>
{{nowrap|[[Bayat, Klathèn|Bayat]] •}}
{{nowrap|[[Cawas, Klathèn|Cawas]] •}}
{{nowrap|[[Cèpèr, Klathèn|Cèpèr]] •}}
{{nowrap|[[Delanggu, Klathèn|Delanggu]] •}}
{{nowrap|[[Gantiwarna, Klathèn|Gantiwarna]] •}}
{{nowrap|[[Jatinom, Klathèn|Jatinom]] •}}
{{nowrap|[[Jaganalan, Klathèn|Jaganalan]] •}}
{{nowrap|[[Juwiring, Klathèn|Juwiring]] •}}
{{nowrap|[[Kalikotès, Klathèn|Kalikotès]] •}}
{{nowrap|[[Karanganom, Klathèn|Karanganom]] •}}
{{nowrap|[[Karangdawa, Klathèn|Karangdawa]] •}}
{{nowrap|[[Karangnangka, Klathèn|Karangnangka]] •}}
{{nowrap|[[Kebonarum, Klathèn|Kebonarum]] •}}
{{nowrap|[[Kemalang, Klathèn|Kemalang]] •}}
{{nowrap|[[Klathèn Kidul, Klathèn|Klathèn Kidul]] •}}
{{nowrap|[[Klathèn Tengah, Klathèn|Klathèn Tengah]] •}}
{{nowrap|[[Klathèn Lor, Klathèn|Klathèn Lor]] •}}
{{nowrap|[[Manisrengga, Klathèn|Manisrengga]] •}}
{{nowrap|[[Ngawèn, Klathèn|Ngawèn]] •}}
{{nowrap|[[Pédhan, Klathèn|Pédhan]] •}}
{{nowrap|[[Polanharja, Klathèn|Polanharja]] •}}
{{nowrap|[[Prambanan, Klathèn|Prambanan]] •}}
{{nowrap|[[Trucuk, Klathèn|Trucuk]] •}}
{{nowrap|[[Tulung, Klathèn|Tulung]] •}}
{{nowrap|[[Wedhi, Klathèn|Wedhi]] •}}
{{nowrap|[[Wanasari, Klathèn|Wanasari]]}}
</div>
}}<noinclude>
[[Kategori:Cithakan kecamatan Indonesia|Klathèn]]
</noinclude>

Conto kasiléBesut

Kragilan
Désa
Nagara   Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Klathèn
Kacamatan Gantiwarna
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Pepadhet -

Kragilan, iku salah sawijining désa / Kalurahan ing Kecamatan Gantiwarna, Klathèn.

Delengen ugaBesut

Pranala jabaBesut


PranalaBesut

(Situs resmi saben désa durung ana nanging apiké diisi situs resmi Kabupatèn waé, sing bisa digolèki nganggo situs Yahoo utawa Google)

lan sapanunggalané.

AsilBesut

Artikel rintisan ngenani désa lan kelurahan ing Jawa Tengah lan Dhaérah Istiméwa Yogyakarta wis pepak. Saiki ngancik désa lan kelurahan ing Jawa Wétan, sabanjuré Jawa Kulon, Kalimantan lan laladan liyané.