Réferènsi utawa rujkan yaikuwi apa wae kang wujud informasi terpercaya sing bisa didadekake sumber kanggo nyengkuyung tulisan utawa dhiskusi artikel kanthi teges..[1]


Delengen ugaBesut


Syarat artikel wutuhBesut


RujukanBesut

  1. Curtis, Dan B; Floyd, James J.; Winsor, Jerryl L. Komunikasi Bisnis dan Profesional. Remaja Rosdakarya, Bandung. 1996. Hal 295