Wikipedia:Sidhatan

Error: no shortcuts were specified and the |msg= parameter was not set.Sidhatan ing Wikipedia iku jinising kaca pangalihan khusus kanggo nuju rujukan proyèk wikipedia kanthi luwih cepet. Daftar kaca kanthi migunakaké sidhatan bisa ditemokaké ing kaca iki.

Piyé cara migunakaké sidhatan WikipediaBesut

Sidhatan (jalan pintas-id) iku tembung utawa kodhe kanggo nggampangaké panjenengan ing kaca-kaca sing dianggep wigati lan bisa dadi rujukan.

Upamané, panjenengan ngetik "WP:KOPI" (tanpa tandha kutip) ing kothak panggolékan sing lumrahé ana ing sisih tengen ndhuwur, banjur diklik tombol Tumuju utawa Enter. Sidhatan WP:KOPI mau bakal ndèrèkaké panjenengan tumuju "Warung Kopi."

Cara sidhatan iki migunakaké pengalihan lan bèn sragam, kabèh aksara migunakakè hurup kapital. Nanging, gandhèng kothak panggolèkan ing Wikipedia iku ora migatèkaké apa panjenengan arep nulis aksara murda utawa ora, dadi bakal kapernahaké tumuju kaya sing dikarepaké.

Kawicaksanan sidhatan ing WikipediaBesut

éntuke mung kanggo kaca rujukan proyèk Wikipedia (namespace WP:).

Nambah kothak pranala sidhatanBesut

Error: no shortcuts were specified and the |msg= parameter was not set. Sawijining kothak pranala sidhatan cithakan sidhatan ditambahaké nang kaca panyuntingan kanggo nambahaké {{Sidhatan|[[WP:<x>]]}} lan migunakaé tandha | kanggo misahaké loro utawa luwih sidhatané. Conto: {{Sidhatan|[[WP:KOPI]]}} bakal gawé kothak pranala kaya ing sisih iki